23 Şubat 2012 Perşembe

VAZGEÇİLMEZ ÜRÜNLER #1

Kızlar biz gezdik, gördük, denedik, beğendik ve hayatımızı kolaylaştıran 10 ürünü paylaşmaya karar verdik. İşte listemiz...

1. Lush Flying Fox Duş Jeli:

Sadece deneyin, hayatınız boyunca kullandığınız tüm ürünleri unutun, bambaşka bir duş keyfi yaşayın. Bu kadar yoğun, vazgeçilmez, etkileyici ve kışkırtıcı bir koku başka yerde varsa da biz daha keşfetmedik. 





2. Sephora Dry Shampoo:


Saçlarınızı hergün yıkamanız fazlasıyla zararlı ama saçlarım sürekli yağlanıyor diye de şikayet edip duruyorsanız  bu ürün sizin için bir mucize. Tek yapmanız gereken saçınızın tümüne sıkıp taramak. İşte bu kadar basit. Tüm kızların bildiği saçı pudralama yönteminin gelişmiş versiyonu sizlerlee :)

3. Nail Stickers:
Birbirinden renkli, desenli, sedefli, düz renkli çeşit çeşit nail stickerlar hayatımızı artık çok kolaylaştırıyor. Oje gibi kuruma, bekleme ve bozulma derdi yok. Hatta çok daha sağlam ve uzun süreli kullanım imkanı var, asetonla kolayca çıkıyor. Üstüne üstlük desenleriyle çok daha şık ve bakımlı bir görünüm sağlıyor. Size önerebileceğimiz adresler; sephora ve sally hansen.






4. Form Çayları:
Daha zayıf görünmenin en kolay yolu vücudunuzdaki fazla sudan kurtulmak. Bunun için yine kendimizi deneme tahtası olarak kullandık ve piyasada ki en etkili 2 çayı keşfettik. Birincisi Lipton Form Kiraz Sapı çayı. Hergün düzenli kullanımda 1 hafta sonunda kesinlikle kıyafetlerinizin içinde kendinizi çok daha rahat hissedeceksiniz. İkincisi ise GNC Form çayı. Farklı aromasıyla hem lezzetli hem de GNC markasının verdiği psikolojik rahatlamayla da etkisini hissetmek çok daha hızlı.
    

5. L'occitane Shea Kuşburnu El Kremi:
L'occitane'a zaten diyecek söz yok. Tesadüfen tanıştığımız bu krem ise kokusuyla, ambalajıyla tam bir harika.

6. Sephora Outrageous Volume Mascara:
Yıllardır vazgeçemediğimiz Benefit Bad Gal Mascara'ya olan inancımızı yok eden buluş. Aklınıza gelen tüm markaları unutun ve deneyin. İnanılmaz bir fiyata takma kirpik etkisi.
 


7. Splenda:
Gereksiz yere bir küp şekerden 17 kalori almak mı? Asla böyle bir hata yapamayız. Tamam tatlandırıcıların zararları da var ama en masumu Splenda karşınızda. Çantanızda bulunması gereken en değerli parça ;)



8. IPAD: 
Elimiz, kolumuz, ayağımız nerdeyse beynimiz, kalbimiz herşeyimiz Ipad. Maillerimizden, kalori cetvelimize kadar herşeyimiz ipadlerimizin içinde saklı. Kesinlikle vazgeçilmez, teknolojinin en büyük harikası. İmkanı olan herkes kesinlikle bir ipad edinmeli.
 

9. OB: 
Dr. Judith Esser ve ekibinin topluma kazandırdığı OB'nin faydaları anlatılmaz yaşanır. Önyargılarınızdan ve hurafelerden kurtulun, medeniyetle tanışın.



10. Babyliss 3'lü saç maşası: 

Su dalgası için kuaföre taşınmanıza hiç gerek yok. Bu kadar mı güzel, bu kadar mı doğal bir görünüm olur. Olmaz demeyin şansınızı deneyin bir babyliss 3lü saç maşası edinin. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.